Szűrés

A(z) CES 2016 kulcsszót tartalmazó cikkek

CES 2016: órákig filmez, kiváló fényképezőgép ... szóval új telefon

2016. január 5. -
Nem minden ígéretes fotótéma esetében jók a fényviszonyok, és néha a tökéletes szelfit is gyenge fényben kell elkészíteni. Ezért CES 2016-on bemutatott a Lenovo VIBE S1 Lite okostelefont 8 megapixeles, a torzítás teljes kiküszöbölése érdekében 5 részből álló objektívvel ellátott előlapi kamerával, Sony képérzékelővel, valamint a fénymennyiséget növelő, beépített szelfi vakuval szerelték fel. 

 

Tovább

CES 2016: nagy teljesítményű hordozható SSD

2016. január 5. -

A Samsung Electronics mai, azaz 2016. január 5-ei bejelentése szerint februártól válik kaphatóvá a Portable SSD T3, ami egy tenyérnyi méretű, multi-terabájtos (TB) tárhelyet biztosító, prémium külső háttértár (SSD). Persze a februári időpont nem jelenti azt, hogy a világon mindenhol megjelenik majd ez az új eszköz, először csak az USA-ban, Kínában és néhány nyugat-európai országban lesz hozzáférhető.

Tovább

CES 2016: a TV-játékok új szintje

2016. január 5. -

Már 30-40 évvel ezelőtt is lehetett egy "set-top-box"-ot (akkor még nem így hívták) csatlakoztatni a tévékhez, hogy egyszerű labdapattogtatós játékokat játsszunk velük. Ez a kor visszatérni látszik, de "némileg" magasabb szinten:  pl. a Samsung több mint 400 streamelős és 100 letölthető játékot tesz elérhetővé az idei évjáratú Smart TV-in.

Kulcsszavak: gamer, Samsung, CES 2016
Tovább

CES 2016: már a távirányitók sem a régiek

2016. január 5. -

Sok egyéb mellett frissített ’Smart Hub’ felhasználói felületet és új Smart Control távirányítót mutatott be Las Vegasban a Samsung, amelynek révén a felhasználók kedvenc tartalmaikat egy helyen, egyetlen távirányítóval érhetik el.  

Tovább